Ammatillinen mikrobiologia
Ammatillinen mikrobiologia
Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Sojakka, Kirsi, kirjoittaja. |
Lukija | koneääni Elina |
Muut tekijät | Opetushallitus, Välimäki, Maija-Liisa, kirjoittaja, |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 15 h 19 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2021 (Helsinki Celia 2021) |
Ulkoasu | DaisyTrio 2.02 (15 h 19 min) |
Koulutusaste | Ammatillinen oppilaitos |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Opetushallitus 2020. 2. painos 309 s. 978-952-13-4723-8. |
Asiasanat | aseptiikka bakteerit bioanalytiikka laboratoriot laboratoriotekniikka laboratoriotutkimus mikrobiologia mikrobit mikro-organismit mikroskopia oppikirjat sterilointi (puhdistus) |