Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Ammatillinen mikrobiologia

Ammatillinen mikrobiologia

Oppikirja.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Sojakka, Kirsi, kirjoittaja.
Lukija koneääni Elina
Muut tekijät

Opetushallitus,

Välimäki, Maija-Liisa, kirjoittaja,

Julkaisukieli fin
Kesto 15 h 19 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2021 (Helsinki Celia 2021)
Ulkoasu DaisyTrio 2.02 (15 h 19 min)
Koulutusaste Ammatillinen oppilaitos
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Opetushallitus 2020. 2. painos 309 s. 978-952-13-4723-8.
Asiasanat aseptiikka bakteerit bioanalytiikka laboratoriot laboratoriotekniikka laboratoriotutkimus mikrobiologia mikrobit mikro-organismit mikroskopia oppikirjat sterilointi (puhdistus)