Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön

Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön

Kirja korostaa elintarvikehygienian merkitystä koko elintarviketuotantoketjussa ja toimijan vastuuta valmistaa ja tuottaa turvallisia ja puhtaita elintarvikkeita läpi koko elintarvikeketjun. Oppikirja.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Välikylä, Tapio.
Muut tekijät

Syyrakki, Sara,

Julkaisukieli fin
Kesto 3 h 45 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2013 (Helsinki Celia 2013)
Ulkoasu DaisyTrio 2.02 (3h 45 min)
Koulutusaste Ammatillinen oppilaitos
Alkuteoksen tiedot Pori, Elintarvike ja terveys -lehti 2013. 16. p. 78 s.. 978-952-9637-51-5.
Asiasanat elintarvikehygienia elintarviketeollisuus ruokamyrkytys suurtaloudet hygienia tartuntataudit