Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Suomalaista voimaruokaa

Suomalaista voimaruokaa

Pitkien valoisien kesäöiden ansiosta voimaruoassa ovat tallella luonnon omat aromit, vitamiinit ja kivennäisaineet. Yksinkertaiset ruokaohjeet on kerätty vuoden aikojen kierron myötä ja niihin liittyy tarinoita ja tunnelmia maaseudulta.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Kurjenlento, Virpi.
Muut tekijät

Repo, Sami, kuv,

Julkaisukieli fin
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2012 (Helsinki Celia 2012)
Ulkoasu elektroninen kirja Daisy 2.02 (9,95 Mt)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Minerva 2011. 160 s.. 978-952-492-540-2.
Asiasanat keittokirjat lähiruoka terveellisyys ruoanvalmistus raaka-aineet vuodenajat ruoka terveysvaikutukset ruokaohjeet