Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Tunne hygieniaosaaminen

Tunne hygieniaosaaminen

Teos kertoo elintarvikehygieniasta, -mikrobiologiasta ja -lainsäädännöstä ja antaa tuoreimmat tiedot omavalvonnasta, puhtaanapidosta ja ruokamyrkytysten syistä. Oppikirja.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Ijäs, Tuija.
Lukija koneääni Esa
Muut tekijät

Pakaslahti, Hella, kuv,

Välimäki, Maija-Liisa,

Julkaisukieli fin
Kesto 5 h 40 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2012 (Helsinki Celia 2012)
Ulkoasu DaisyTrio 2.02 (5 h 40 min)
Koulutusaste Ammatillinen oppilaitos
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Otava 2009. 2-.3. p. 126 s.. 978-951-1-21677-3.
Asiasanat elintarvikehygienia elintarvikelainsäädäntö hygienia elintarvikeala ruokamyrkytys