Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Suomalainen ruokalasku

Suomalainen ruokalasku

Taloustoimittaja Seppo Konttinen etsii syitä siihen miksi ruoka on Suomessa niin kallista. Syyt löytyvät elintarviketaloudesta, joka on keskittynyt muutaman suuryrityksen varaan. Nämä hallitsevat tukku- ja vähittäiskauppaa ja päättävät hinnoista. Kuluttajien etu ei toteudu missään osassa ruokaketjua.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Konttinen, Seppo.
Lukija Aula Jari
Julkaisukieli fin
Kesto 6 h 53 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2011 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2011)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (6 h 53 min)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Siltala 2011. 205 s.. 978-952-234-088-7.
Asiasanat elintarvikeala kilpailukyky elintarvikeketjut elintarvikepolitiikka Suomi elintarviketeollisuus elintarviketuotanto elintarvikkeet hinnanmuodostus kauppa keskusliikkeet kuluttajahinnat maatalous ruoka hinnat