Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Ruokakulttuuri islamin maissa

Ruokakulttuuri islamin maissa

Teos esittelee kattavasti islamin maiden monipuolista ruokakulttuuria ja sen historiaa Lähi-idässä ja muissa islamin vaikutuspiiriin kuuluvilla alueilla 500-luvulta nykypäivään. Mukana houkuttelevia reseptejä Marokosta Kiinaan sekä alkupaloista jälkiruokiin ja juomiin.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Hallenberg, Helena.
Lukija Etto Jussi
Muut tekijät

Perho, Irmeli,

Julkaisukieli fin
Kesto 20 h 42 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (20 h 42 min)
Huomautukset Vuoden tiedekirja -palkinto 2010.
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Gaudeamus Helsinki University Press 2010. 479 s., kuv. 978-952-495-165-4.
Asiasanat islamilainen kulttuuri juomatavat muslimit nautintoaineet ruokakulttuuri ruokaohjeet ruokaperinne