Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Elintarvikehygienian perusteet

Elintarvikehygienian perusteet

Vihko sisältää elintarvikehygienian perustiedot keskittyen hygieniaosaamistestin eli hygieniapassin aihealueisiin. Oppikirja.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Laukkanen, Marja.
Lukija Varhee Terttu
Julkaisukieli fin
Kesto 2 h 1 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2009 (Helsinki Celia 2009)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (2 h 1 min)
Koulutusaste Ammatillinen oppilaitos
Alkuteoksen tiedot Helsinki, SEFO-konsultointi 2009. 40 s.. 978-952-99108-5-4.
Asiasanat elintarvikeala elintarvikehygienia elintarviketurvallisuus elintarviketyöntekijät elintarvikevalvonta elintarvikkeet hygienia hygienia ravitsemisala