Huvia ja herkkuja : helsinkiläistä hotelli- ja ravintolaelämää ennen itsenäisyyden aikaa
Huvia ja herkkuja : helsinkiläistä hotelli- ja ravintolaelämää ennen itsenäisyyden aikaa
Kirjassa kerrotaan ravintola-alan kehittymisestä 1800-luvun alkuvuosikymmeniltä itsenäisyyden alkuun asti. Kirjassa on tietoa muun muassa yritysten omistajista, vieraista sekä viihde- ja ruokatarjonnasta.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Hirn, Sven. |
Lukija | Lehtimäki-Ristoja Aulikki |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 6 h 45 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2007 (Helsinki Celia 2007) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (6 h 45 min) |
Sarja | Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia |
Alkuteoksen tiedot | 978-951-746-897-8. |
Asiasanat | hotellit ravintolat 1814-1917 ruokakulttuuri seuraelämä |