Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Elintarvikkeet ja ruoanvalmistus

Elintarvikkeet ja ruoanvalmistus

Kirja antaa perustiedot elintarvikkeista ja ruoanvalmistuksesta sekä niihin kytkeytyvästä ravitsemustiedosta ja hygieenisestä toiminnasta. Oppikirja.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Lampi, Raija.
Lukija Antti Hänninen
Muut tekijät

Lampi, Raija,

Luola, Markku,

Seppänen, Hilkka,

Julkaisukieli fin
Kesto 16 h 8 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2006 (Helsinki Celia 2006)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (16 h 8 min)
Koulutusaste Ammatillinen oppilaitos
Alkuteoksen tiedot Helsinki, WSOY 2005. 316 s.. 951-0-28869-1.
Asiasanat elintarvikkeet ruoanvalmistus ruoka-aineet