Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Bongaa : palvelun ja tarjoilun avaimet

Bongaa : palvelun ja tarjoilun avaimet

Kirja antaa yleiskuvan hotelli-, ravintola- ja catering-alan palveluista ja tuotteista sekä toimintatavoista asiakastilanteissa eri palveluympäristöissä. Oppikirja.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Hiekkataipale, Anne.
Muut tekijät

Hiekkataipale, Anne,

Keränen, Sirpa,

Soininen, Lea,

Julkaisukieli fin
Kesto 3 h 15 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2006 (Helsinki Celia 2006)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (3 h 15 min)
Koulutusaste Ammatillinen oppilaitos
Alkuteoksen tiedot Helsinki, WSOY 2004. 104 s.. 951-0-26503-9.
Asiasanat asiakaspalvelu ateriapalvelut hotelliala ravitsemisala tarjoilu