Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Hirvi-, majava- ja jänisherkut

Hirvi-, majava- ja jänisherkut

Helppoja ruokaohjeita liharuokiin riistasta. Ohjeet on jaoteltu riistaeläinten mukaan ja jokaisen luvun alussa on pieni metsästykseen liittyvä tarina. Kirjan alussa ohjeita saaliin käsittelyyn, riiputukseen ja säilöntään.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Hansen, Finn Edvin.
Muut tekijät

Pedersen, Kåre Vidar,

Julkaisukieli fin
Alkuteos Det smaker av vilt
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2006 (Helsinki Celia 2006)
Ulkoasu pistekirja (5 vihkoa, 412 s., 269 kt)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Perhemediat 2005. 952-210-070-6.
Asiasanat keittokirjat liharuoat riistaruoat ruokaohjeet