Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Punainen pata : kokkaamisen ja syömisen ihanuudesta

Punainen pata : kokkaamisen ja syömisen ihanuudesta

Munakello pärähtää. Syömään! Kati Tervon mehukkaissa kirjoituksissa höyry kohoaa kohti kattoa ja tuoksut herättävät ruokahalun.Anopin käristys, sainttropezilainen sokerikuorrutettu kermavaahtoleivonnainen ja täydellinen luumulammaspata. Kati Tervo tarjoilee ruokamuistoja ja makumatkoja huumorissa haudutettuna. Lukija pääsee testaamaan kirjailijan lempireseptejä. Ja kuten rakkaudessa myös ruuanlaitossa ajoitus on tärkeää: Pitää olla nälkä, kun istutaan pöytään.

Logga in

Information om boken

Författare Tervo, Kati, kirjoittaja.
Språk fin
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2019 (Helsinki Celia 2019)
Fysisk beskrivning pistekirja (4 vihkoa, 244 s., 180 kt)
Originalverk Helsinki, Otava 2019. 978-951-1-33183-4.
Ämnesord kaunokirjallisuus suomenkielinen kirjallisuus keittiöt muistelmat romaanit ruoka