Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Newtonin kana : tiede keittiössä

Newtonin kana : tiede keittiössä

Miksi kerma muuttuu voiksi? Kuka keksi maitokaakaon ja mikä yhteys on geologisella vallankumouksella ja minestronekeitolla? Tieteen ja keittiön suhdetta tutkailevassa kirjassa sukelletaan syvälle keittotaidon, luonnontieteiden ja filosofiankin historiaan.

Logga in

Information om boken

Författare Bucchi, Massimiano.
Inläsare Silolahti Katri
Andra aktörer

Lahdensuu, Laura, suom,

Språk fin
Originalverk Il pollo di Newton : la scienza in cucina
Speltid 5 h 2 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2014 (Helsinki Silencio 2014)
Fysisk beskrivning äänikirja Daisy 2.02 (5 h 2 min)
Originalverk [Helsinki], Gaudeamus 2014. 216 s.. 978-952-495-335-1.
Ämnesord gastronomia juomat luonnontieteet ruoanvalmistus ruoat