Ladatun äänikirjan kuuntelu Daisy-soittimella

Soittimen hankinta

• Daisy-soittimen voi lainata Näkövammaisten liitosta. Soittimia lainataan näkövammaisille ja muille henkilöille, joilla on lääkärin toteama vamma tai sairaus, joka haittaa olennaisesti painetun tekstin lukemista ja kosketusnäytön käyttöä.
  • Sopivan soittimen voi hankkia myös itse. Soittimia myy mm. Apuvälinekauppa.

Ladatun kirjan siirto tietokoneelta muistikortille tai -tikulle Daisy-apurin avulla

Siirrätkö Celianetistä lataamiasi kirjoja Daisy-soittimeen tai mp3-soittimelle muistikortin tai -tikun avulla? Voit asentaa tietokoneellesi ilmaisen ohjelman, jonka nimi on Daisy-apuri. Kun käytät Daisy-apuria, sinun ei tarvitse enää purkaa zip-tiedostoja. Ohjelma löytää lataamasi kirjat ja siirtää ne automaattisesti muistikortille tai -tikulle.

Daisy-apuri toimii Windows-tietokoneella. Daisy-apurin on tuottanut Näkövammaisten liiton Tiedonhallintapalvelut Raha-automaattiyhdistyksen tuella.

Lue käyttöohje ja lataa Daisy-apuri Näkövammaisten liiton verkkosivuilta.

Kirjan kuuntelu Daisy-soittimella

1. Lainaa kirja ladattavaksi Celianetissä.
  2. Lataa kirja tietokoneelle.
  3. Pura kirjatiedosto.
  4. Siirrä kirja muistikortille tai muistitikulle. Daisy-apuri helpottaa kirjan purkamista ja siirtämistä.
  5. Kuuntele kirjaa Daisy-soittimella.